Koncsek Dávid rehabilitációja

photo
Kategória

ápolás

beteg szállítás

Egészségügy és betegségek

Fogjunk össze, hogy Dávid rehabilitációs kezelése valóra váljon!
80.260444444444%
icon Még 3 nap

Oszd meg, Nekik segíthetsz

Engedjék meg, hogy bemutassuk őt: Dávid egy sportoló, aki 17 évesen balesetet szenvedett, és mind a négy végtagjára lebénult. 9 éves korától a nagynénje családjával él, akik becsületes, jószívű emberek, de szerény életkörülmények között élnek.

Dávid iskola után egy építkezésre járt dolgozni, ahol bontási munkálatokban vett részt. Leesett a tetőről, 8 métert zuhant, és megsérült. Ez 2018. november 7-én történt. Most jutottak el oda, hogy rehabilitálható lenne, de a TB a költségeket nem fizeti. Szeretnénk a rehabilitációs költségeire, és rehabilitációs eszközeire összegyűjteni annyi pénzt, amennyi 1 évre elegendő, hogy folyamatos legyen a gyógykezelése.

Dávid 2 napja lett 20 éves, és szeretne újra önálló lenni és egy boldog életet élni. Ő egy sportoló, aki a baleset előtt 5 évig bejegyzett kézilabdás (Simontornya 2 év, Kinizsi 3 év), jobb átlövő irányító volt, versenyeken szerepelt, és elképesztően jól. Nagyon sok érme van! Egész életében sikeresen küzdött, de baj történt, és ugyan, most is küzd, de nem a pályán kézilabdásként, hanem az életében, hogy talpra álljon. Ebben segítsük őt! Dávid, egy nagyszerű, erős, küzdő fiatal srác, aki soha nem adja fel. Az RTMS Neurológiai és mozgásszervi rehabilitáción, Xantus Rita gyógytornász-terapeutánál nagyon jó eredményeket ért el. A Step robot kezeléssel pedig valószínű, hogy a felső teste komoly munkával, de jól rehabilitálható lenne, a lábára egyenlőre csak 15% esélyt látnak, de fél éves kezelés után újra vizsgálni fogják a lehetőségeket. Dávidnak komoly akaratereje van, mindent megtesz, hogy gyógyuljon. A családja, és mi is, úgy érezzük, van remény ennél sokkal több eredményre is, hiszen, a baleset, a műtétek után az orvosok kizárták a rehabilitáció minden esélyét. Dávid, ezt nem fogadta el, a család sem, és mindenüket eladták, hogy a magán egészségügyön keresztül, de kezeléseket kapjon. Ma már, valamennyire tudja mozgatni a karját, finom motorika még nincs, a Xantus Rita is kutatást végez a Dávid rehabilitálhatóságával kapcsolatban, személyesen ő is komoly eredményeket ért el. Itt nézhetik meg a riportot Dávidról: https://tenyek.hu/video/tetorol-zuhant-le-karteritesre-var Az adományokból támogatjuk Dávid STEP kezeléseit, illetve, ha sikerül gyógyászati segédeszközöket vásárolunk. Fogjunk össze, hogy a rehabilitáció valóra váljon!